Where will I be in 5 years?

Publicerat: 2011-09-30 | 09:51:23 i

Jag känner mig ofta stressad över att tiden går så fort och alla miljoner saker jag vill göra och se i världen innan jag skaffar familj och barn, vilket jag hoppas få innan jag fyller 40 :P haha nämen ibland känner denna 24 åring sig gammal och det finns inte tid att räcka till i min lilla värld. Har sett ca 12% av världen (enl ett test på face ;)) men finns ju såklart miljoner mer ställen jag vill se och uppleva, även åka tillbaka till några favvoriter såklart.

Saker jag vill hinna med inom 5 år :

-Åka tillbaka til Oz och jobba på en farm + lära mig rida                
-Resa  runt mer i Asien, Indonesien &Carribean
-Bo & jobba 3 mån i Paris och lära mi franska
-Bo & jobba 3 mån i Rom och lära mig italienska
-Plugga 3 år i Sthlm eller NY (vad är ännu oklart)           
-Springa minst 1 maratonlopp
-Hoppas även att jag kan hålla i det här med träning och kost så jag måra bra fysiskt och psykiskt


Vet inte hur måna "to do lists" jag har gjort i mitt liv. Dagslistor, Bucket lists, Inom 1 år och 3 år osv osv haha listan på allt jag vill kommer ALDRIG ta slut. Jag hoppas bara att jag någon gång i livet slutar vara en sån orolig själ som kanske kan nöja mig med det lilla :)


Dagens lista är ju rätt lång så måste fortsätta med den nu =) ciao



Sommar?

Publicerat: 2011-09-29 | 22:43:00 i
Vilket helt underbart väder det har varit idag =) Känns som sommar kl 22 en vanlig höstkväll 29 sep, men det är ingen vanlig höstkväll. Jag menar det ser ut som höst vart jag än kollar men behövde inte ens  jacka.
Tog jeepen till jobbet idag-latast på jorden kanske men jag är så trött på vägen till jobbet. Har gått alla olika krokiga vägar dit och hem för att se lite nya miljöer, blir så samma lika och det gillar inte jag.
Stannade ialfall på Coop på vägen hem och köpte Solklart bröd och RÄKOST :) Vet inte när jag åt det sist, är ju så himla gott. När jag var mindre och bodde hemma så åt jag jämt räkost men har liksom inte blivit av nu. OCh mjukt bröd var det några veckor sen jag åt med så var tvungen att bre mig en macka nu när jag kom hem (fast jag vet att man inte ska äta såhär sent) jag var tvungen :P Den försvann ju såklart ner i magen på nån enstaka sekund men sååå gott det var, längtar redan till frukost imorrn då ska jag äta 2 par till :)

Kollade på Idol på jobbet. Jag förstår verkligen inte hur juryn fungerar och hur dom tänker. Det enda dom typ kommenterar efter ett frammträdande är klädsel och utseende?! Man köper väl inte en skiva efter hur personen ser ut, det är väl hur det låter som spelar roll lr har jag helt missuppfattat då? Jamenar visst om det var en modell tävling så förstår jag ju att utseende och kroppsbyggd spelar roll men bara för man är snygg betyder inte att man kan sjunga..
En av mina favoriter den här säsongen är Roshanasom sjöng idag, hon är ju helt grym och har sån utstrålning.
En annan som jag helt seriöst höll på ajunka genon jorden när hon sjöng var den där Magdalena, som redan på första audition sjöng falskt och var bara way off. Och idag var nog det pinsammaste jag någonsin hört, först kan hon inte sjunga och så väljer hon en Whitney Houston låt!? Men helt seriöst vad tänkte hon och varför sa ingen åt henne att hon inte kunde?


Morgondagens to do list:


-07.00 Tvätta
-Städa
-Posta kläder som jag sålt på Tradera
-Gå till banken och ta ny försäkring
-Skicka papper till Kommunal
-Packa
-Lämna lapp om uthyrning av lägenhet
-12.30 Åka me jollis till Pilla`s nya hus
-18.00 Afro & Bollywood dans


Nu höpp ja i sänga!







Verum droppe!

Publicerat: 2011-09-29 | 13:26:44 i
Var och handlade för länge sedan med Angelica. Så pekade hon på en verum hälsofil och sa:
-Sähär är du för mig.
-Va, haha
-Du är som en verum droppe :)
Haha ja en verum droppe e jag visst, vet inte vilken av verum dropparna med kanske en blandning av alla.

Ska fråga fler om mina vänner hur dom uppfattar mig, kan ju bli kul :)

Zumba <3

Publicerat: 2011-09-29 | 13:07:22 i
Kom precis hem från 1 Zumba och 1 Core pass. Zumba måste faan va det roligaste som finns, älskar det! Men som alla andra pass så beror det ju jätte mycket på vem som har passet. Idag var det Annika som e asgrym, man blir så sjukt taggad och hon ger ALLT vilket får en annan att intee vilja vara sämre =) Svetten rinner och glädjen sprudlar i rummet-finns det nåt bättre!?

Lite blodpudding nu innan kvällsjobb.

Benhinneinflammation?

Publicerat: 2011-09-28 | 22:50:05 i
Undrar om jag har benhinneinflammation igen lr om det bara alltid är nå fel på mina vader, passar ju bra eftersom jag har onda fötter :( Men nej så vill ja inte ha det, jag vill kunna träna och röra på mig som jag vill utan massa ont!
Var på ett asroligt Afro pass idag, jag släppte verkligen loss och gick in i känslan och sååå roligt det blev och för att inte tala om svettigt :) yeeeea!
Planen var att sen gå på PowerStep direkt efter men då hade mina vade gjort sitt, hade grymt ont så ställde mig på Crosstrainern 30 min istället.
Sen hem till mamma och Jollis för att kolla på Idol med dom, men så ringde min allra bästa Jenny och frågade om vi skulle ta en PW, javisst-jamena ja e inte den som e den :P
Så 1h 20 min ute i den härliga höstmörkret med regnet som lite lätt nuddade våra huvuden, myys på hög nivå! Vi gick förbi bron till strömvallen från Boulongen för jag ville visa henne att folk har börjat sätta dit massa hänglås med inristade kärleksförklaringar, hur gullit är inte det :) Någon måste ju ha börjat och så har massa andra hakat på, hoppas hela bron fylls av härliga hänglås med hjärtan osv på =)
Nu 1 snabb dusch och sen sängen. Underbart!

Less!

Publicerat: 2011-09-28 | 10:05:15 i
Helt seriöst vad är det med människor? Varför kan man inte bara låta allt vara, nä man måste förstöra.
Som jag skrev härom dan så satt jag ju  upp "take a smile" lappa där man får rycka en smile gubbe och förhöppningsvis får folk ett litet leende på läpparna. Alla jag pratade med tyckte det var en jätte rolig ide och en osjälvisk handling för att kanske få nån enstaka människa på bättre tankar.
Några glada människor tog en smiley här och nån annan en där så jag blev jätte glad när jag såg att folk verkligen plockade smile :)
Men imorse ringde min syster och sa att någon har ryckt ner lappen i deras trapp och knölat ihop den :O VARFÖR?
Visst det kan verka jätte löjligt osv, men nu har ju faktist jag och även Joelina lag ner lite tid på att göra dom här :/ SÅ varför kan man inte bara gå förbi och skaka på huvet och kanske svära lite då om man nu tycker att det är så fånigt och dumt, måste man förstöra. För även om det var en liten sak så blir jag lessen att vissa människor inte vet skillnad på ditt och mitt och gör saker bara för att förstöra och göra andra människor lessna.

Jag tänker iallfall efter det här sätta upp en ny lapp just där och ännu fler på andra ställen. Även fast jag vet att det finns folk som inte bryr sig eller bryr sig för mycket fast tvärtom så tror jag ändå att fler människor ser det som något positivt och lite roligt =)


Igår började min dag med några timmar jobb. Fick sen ett recept på en enkel kyckling rätt av en arbetskamrat som jag testade men jag hade ju såklart ALLDELES för mycket vitlök så d var ju allt det smakade, inte gott.
Så med ytterst lite kyckling i magen gick jag till gymmet för 1h DanceAerobic och 1h BodyPump så in på halva pump passet kände jag hur all kraft sög ur mig och jag blev alldeles låg och helt orkeslös, men jag kämpade på så gott jag kunde passet ut och skyndade mig sen hem för att kasta i mig lite gröt i min tomma mage. 2h träning på nästintill tom mage- inget att rekommendera, nej.

Börjar ju faktist få lite bukt på mina nya sömnvanor, i säng 22-23 och upp 07-08 och det går faktist helt okej. Sitter och myser lite i soffan i morgonrock framför nyhetsmorgon med 2 knäckemackor och 1 smoothie nu.
Ska rycka tag i mig själv snart och sätta igång med städningen lite innan jag ska ner på stan och luncha me farmor som fyller 69 år. Lilla farmor <3

Vart börjar himlen?

Publicerat: 2011-09-26 | 10:27:01 i
Himlen är ju något vi tittar upp mot och pratar om att man "hamnar i himlen" efter döden. Men vart börjar himlen, är det ovanför trädtopparna eller är det där marken slutar? Isåfall är vi väl redan i himlen!?


Nu ska jag slita mig från soffan och Efter tio och springa till gymmet :)

Give away a smile!

Publicerat: 2011-09-25 | 17:52:00 i
Jag blir så trött och lessen av alla bittra, sura, negativa och elaka människor som finns. Se positivt, var glad för det lilla, njut och LEV förgudskull.

Idag sätter jag upp sånna här lappar på jobbet, mitt trapphus + lite andra ställen.

Skulle inte du bli glad om du såg en sånhär på dörren på din väg ut?! Det skulle iallafall jag. Även om ingen plockar mina "leenden" så lär dom ju få ett litet leende på läpparna av att se det bara. En kan ju alltid hoppas att det gör någon glad :)

Ryan Gosling OMG!

Publicerat: 2011-09-25 | 11:52:43 i
Asså helt ärligt hur het kan man va?!?!

Igår var vi 2 Jennifer & Julia som efter 1 dag full av jobb gick och discobowlade. Det var ju inte igår man gjorde det direkt, lite mysigt men man blir ju faan slapp i armen efter 30-40 min haha så då gick det lite sämre.
Sen gick vi och såg " Crazy, stupid, love" på bio. Faktist en jätte bra film, och Ryan Gosling my o my ja hade inte han vart så jävla snygg så hade filmen fått 3+ mindre ;) haha närå men hade väl inte direkt tackat nej till d!
Det var ju endå lördag kväll så när filmen var slut närmare tolv gick vi till O`learys några timmar. Blev mycket skratt och en trevlig kväll. 
Fick höra att jag är "jättte lik Britney Spears" hmmm, nja vet inte om ja ska ta det som en komplimang lr inte. Beror väl lite vilken britney jag är lik om det är trash Brit med en frappe i handen, hemska extensions och allmänt trashy lr om det är artisten Brit, snygg, trimmad å ja lite smått perfekt. Wattevva igentligen...

Blev ju lite sovmorgon idag då, då jag tydligen var tröttare än jag trodde. Ställde kl på 10 men vakna 11.20 när pappa ringde och fråga om jag ville följa med och plocka svamp. ÅÅh va ja hade gett mycket för en dag i skogen, underbara svenska norrlänska natur <3 men jag ska jobba resten av dan, sat.. T Ja så dags å göra mig klar och dra.

Ha en härligt söndag alla!

Nightmares!

Publicerat: 2011-09-24 | 07:47:58 i
Usch det finns inget värre än att vakna upp ur en mardröm. Har haft en återkommande dröm nu i några veckor, den ändras lite varje gång.
Det känns som jag är i Usa på gatorna och det kommer upp en bil, jag kollar alltid in i bilen och då sitter det oftast typ en ung mörk kille som riktar nån sorts laserpistol mot mig så jag ramlar ihop och inte kan röra mig, folk går förbi en bit bort men jag kan inte skika hur mycket jag än försöker och ibland vaknar jag här men ibland blir jag kidnappad.

Jag hatar mardrömmar, allt känns så verkligt. Så vaknar man med en jätte konstig känsla i magen som att nåt har hänt :( lr så var det bara en mardröm som min hjärna hittat på efter nåt jag sett på tv kanske :S
Varför minns man mycket oftare mardrömmar än dom bra drömmarna?! Lr är det bara jag??

Nu lär ja klä på mig å springa till jobbet! ciao

100 armhävningar!

Publicerat: 2011-09-23 | 19:56:55 i

Ja fredag idag då, men vad gör det mig som ska jobba hela helgen, fast ja har ju ett jävligt bra jobb så klagar inte för det :)

Var på Crossfit pass idag, är stationsträning i 20 min. Jag trodde det var ett skämt, vi börjar med 21, 15 och 9 upprepningar gånger 2 av squats med stång, och som att inte det var jobbigt nog så gör vi sen
100 armhävningar
100 sit-ups &
100 squats..... Men ojoj vilken grym träning det är åså hoppas vi ju på grymma resultat =)

Jobbat sen 12 å om 1.5 timme får ja gå hem och sova, lite trött nuja.


Kalla höstmornar

Publicerat: 2011-09-23 | 08:01:13 i
Jag älskar verkligen hösten. Alla vackra färger , löven som faller, luften känns så fräsch, massa regn, mörkret faller tidigt, tända doftljus, fika nästan varje dag men underbara vänner mm . Höstdepressioner tillhör inte min natur, jag mår bra på hösten och tar ofta nya tag efter sommaren när man mest slappar och tappar alla vardagliga vanor och rutiner. 
Det enda jag inte gillar med höst är kalla mornar, finns det nåt värre än att vakna tidigt en höstmorgon, ta av sig det varma täcket och sätta ner fötterna på det kalla golvet!? Och jag som inte får fart på mina element har det ju inte jätte varmt i lägenheten :S

Jag kom ju upp idag iallafall, yeey me haha. Så sitter här i soffan me morgonrock och kollar på nyhetsmorgon, känner mig så vuxen då ;) Men jag trivs.

Blir nog ägg och hallon/blåbär smoothie till frukost sen drar jag ner till gymmet och trampar 45 min innan Jenny K kommer och vi ska gå på Crossfit.
Sen efter 9dagar ledighet kan vi ju kalla det, i sjävla verket är det jobbbrist vilket inte känns jätte kul när man behöver pengar till resa,well well.

Från förra hösten :)

Underbart <3

Nya vanor!

Publicerat: 2011-09-22 | 21:46:35 i
Det känns så himla bra nu när jag kommit igång med träningen igen, och  med träningen kommer ju kosten automatiskt. Man vill ju inte hålla på äta massa onyttigt när man tränar hårt, då känns det ju lite fördjäves.
Men blir så arg på mig själv att det skulle ta så lång tid innan jag kom igång igen, har gått hela sommaren och haft ångest och mått dåligt över vikten jag gick upp under tiden i Australien men har känts så jobbigt att ta tag i det och börja träna igen. Men vafan det är ju inte jobbigt alls, det är ju hur kul som helst, man blir på bra humör och jag känner i hela kroppen hur bra jag mår av träning och när endorfinerna släpps lös blir man ju ba så gla =)
Så vare ju sömnvanorna oxå, försöker ju lägga mig i vid 10 och gå upp tidigt men när ja lägger mig 22 så är ja inte ett dug trött, utan ligger bara och stirrar upp i taket i flera timmar så somnar inte förrns typ 1 och är ju då svintrött när klockan ringer 7 på morgonen och snoozar några timmar till så cirkeln fortsätter så för klart man inte är trött 22 när man går upp 10 på morgone, fattar ja vem som helst. Så imorrn ska ja slita mig upp när klockan ringer 07.00, ja det ska jag!

Idag har jag hängt lite med min kloka vän Sara, alltid lika mysigt och blir alltid lite djupa samtal om livet och beetenden mm, love it! Jag är ju en upp och ner människa från dag till dag. En dag kan jag känna mig som lyckligast på hela jorden med allt och dan efter känna mig så värdelös, oattraktiv, oälskad och jag har så mycket tankar om allt möjligt så jag har sån tur att jag har några så underbara vänner som jag alltid finns där så jag får reflektera alla saker och funderingar med <3

Var nyss på ett Dancestep pass som är helt fantastisk roligt men ojoj va snurrig man blir. Vi hoppar och snurrar, snurrar lite till och efter halva passet vänder vi allt spegelvänt så alla steg man precis lärt sig ska göras tvärtom haha ja får lite lätt hjärnsläpp men såååå kul, älskar att  dansa =)

La även ut lite mer kläder osv på Tradera idag, hoppas hoppas hoppas att nån kan buda på mina grejer så jag får det sålt och får ihop lite respengar!

En snabb dusch sen hopp i säng!

Träningsglädje!

Publicerat: 2011-09-21 | 23:41:04 i
Yeey har fått tillbaka träningsglädjen och gym stressen och ångesten är som bortblåst. Nu vill ja bara vara där hela tiden, älskar den glada stämningen man känner så fort man går genom dörren. Min bästa SaraH kom förbi och åt lunch me mig idag och sen drog jag ner på stan och mös lite me fina Julia. Vi åkte en snabbis til Köpis för ja skulle köpa en super stor glödlampa som ja köpt på Ikea förr men som nu inte fanns längre, typiskt, drygt å åka ut dit för en sak och så var det helt förgäves. Stressa sen iväg till gymmet för ett Afro-dans pass. Life´s pretty darn great!

Vad är mer peppande än att kolla på snygga modeller, får en ju bara att vilja svälta sig typ ;)


Såhär såg ja ut i vintras innan ja åkte till Australien å blev tjockis. Så mål 1 är att komma tillbaka till det och sen smalare såklart och sen blire till att försöka hålla det, vilket är det svåra speciellt när man reser runt som jag och tappar alla vardagliga rutiner. well well, jag kan och jag vill!


Har hela sommaren haft problem att komma i säng i tid, så bestämde mig för att gå och lägga mig 10 varje kväll och gå upp mellan 7-9. Men problemet är att även om jag lägger mig 22 så är ja inge trött och ligger klarvaken och stirrar upp i taket ett par timmar. Är väl en vanesak antar jag, en rutin man kommer in i så ska försöka bli duktigare. Idag är det ju kört för snart är kl 24 så nu måste ja hopp i säng...

Wish I could see me through the eyes of someone else

Publicerat: 2011-09-20 | 22:03:26 i
Jag tänker ofta på hur andra människor ser en, hur man framstår, hur man ser ut genom andras ögon vilket är rätt skrämmande. Önska jag bara kunde släppa det men det är liksom inte så lätt...


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!